Am adaugat sondajul cu optiunile propuse pana acum. Se va putea vota locatia timp de 3 saptamani. In aceasta perioada puteti veni si cu pareri pro si contra.
Am modificat primul mesaj, care acum include toate variantele propuse cu plusurile si minusurile mentionate pana acum. Suntem nevoiti sa impunem si o regula, de bun simt as zice, pentru o calatorie cat mai placuta si pentru ca nu vreau sa aparem la stiri. Oricat de mult ne-am dori reclama, nu vrem acel gen de reclama.
Regula, o mai scriu si aici, este: TOATE MASINILE PARTICIPANTE SUNT OBLIGATE SA FIE ECHIPATE CORESPUNZATOR PENTRU IARNA! Plecam de la presupunerea ca avem numai membri maturi si toti au capul pe umeri, asa ca nu vom incepe discutiile pe aceasta tema. De asemenea, ne asteptam la un comportament rutier exemplar, asa cum s-a intamplat si anul trecut la Bran.
Si ca o ultima adaugire, se poate participa cu orice masina, regula de bun simt de pe Transalpina ramanand valabila. Si domnul Marian poate confirma ca nu a fost marginalizat in nici un fel si ca a fost inclus in toate activitatile, desi nu a venit cu un Subaru pe Transalpina. Mai mult decat atat, eu cred ca s-a simtit si bine.