Hello! Ma bucur ca si voi ati fost incantati de Eulor. E locatia APROAPE perfecta pt ce are SubaruFanClub nevoie.... Locatie superba, priveliste minunata. spatiu pt joaca (atat pt cei mici <pici> cat si pt cei mari <Forestere>), camere curate, gratar la discretie, cu ajutor de la bucatar la bucatarie, etc... (avand experienta de la Ranca la prima plimbare a clubului pe Transalpina am pus tot felul de intrebari sa acoperim tot ce se poate din nemultumirile noastre de acolo). Buun...pana aici numai plusuri...... dar .... ca tot spuneam sus ca e Aproape perfecta..... vorbim de 12 camere si un apartament.... cu posibilitate de suplimentare acolo unde e nevoie cu 4 paturi.
Apartamentul insemnand 4 locuri, cu pat matrimonial si canapea, cele 2 camere fiind "despartite" printr-o usa (nu prin aracade, cum am mai vazut in alte locatii...
Chiar pe lac, se vede si in pozele de pe site, si in filmarea de la 2Xiubi al meu
, ar mai fi 3 camere(1 mai mica, 2 mari) ..... nu sunt in mod normal pt oaspeti, dar daca le dorim musai le-am putea avea...... doar ca acolo ar trebui sa fii ori "f beat" (vb lui 2xiubi al meu) ori deloc pretentios .... sunt cam rustice
cu muuulte bibelouri, cu soba cu plita in fiecare camera, cu lambriu si ......cu baia "la comun" afara (cu boiler din ala pe lemne, deci cu dus si tot ce trebuie). Pretul lor va fi oricum ffff mic.... daca tot ocupam toata pensiunea..
Mai e si varianta ca o parte sa se cazeze la cea mai apropiata pensiune,dar masa si tot "tacamul" sa fie tot la Eulor... ne-ar ajuta chiar patronul sa ne gaseasca pret bun cat mai aproape...
Ca si distante intre "ce ne intereeseaza" ..... aici totul e aproape:D.... pana la Bicaz se face cam o ora, mers regulamentar. La Cetatea neamtului - 20 min cu tot cu parcare, la Casa Ion Creanga 15 min...
Voi reveni, dar maiprin decebmrie, cand stim exact unde ne cazam, si cu propunere de "program de vizitare"
O zi 2Xfaina all