Total Members Voted: 43
Voting closed: November 07, 2011, 08:42:33 AM
Vorbeste cu Serbanmobiler, poate sare cu banu`... si il punem sponsor!
Dau un kil de vin ca sponsorizare.De fiecare masina care vine.Doar daca ma treci pe afis
Am zis prezent
Vin si eu m-am hotarat mai greu
Mai mult ca sigur cazarea va fi in Targu Neamt, dar ne vom plimba si prin Piatra Neamt, dar mai ales Cheile Bicazului. In functie de ce reusim in urmatoarele 2 saptamani sa realizam, stabilim si un program.Costul l-am estimat la 200 lei de persoana cazare si masa. Carburantul nu il putem estima intrucat fiecare e cu un consum diferit, dar mai mult de 2 plinuri (pentru cei care pleaca din Bucuresti) nu cred ca ne duce. Depinde de ruta de intoarcere si vreme in special.
0. 2xghe - fara camera1. Mihai Florescu - o camera2. Stefanbv - o camera3. Ailalti-o camera4. Stefan C - 1 camera5. Amidamaru 1 camera6. Dan Pavel - 1 camera7. Khnemu - 1 camera (cu inca un pat pt pustiulica al meu)8. vvg - 1 camera9. sabalsis72 - 1 camera mare10.Gorady- 1 camera11. MALAKAY -1 camera (care m-a sters de pe lista....)12. Bodo - 1 camera13 .Foreste - 1 ap.14. ci1iz3n_x - 1 camera mai mare15. Marcelutza - 1 camera16. AS 25 - 1 camera17. Maximus - 1 camera18. tar0M19. clauedit - 1 camera