foarte tare....Sfat?Ia-ti un jeep sau un forester.E mai simplu
Da, Forester este una din variantele la care m-am gandit, e mai simplu decat sa` ma` apuc de modificari la Legacy. Totusi, din multe puncte de vedere prefer sa` imi pastrez Legacy-ul si sa` il modific. De aceea tot caut, si caut, .................... si caut variante
!
Intrebare? Nu ar trebui sa ii faci o omologare dupa inaltare?
in america nu iti trebuie asa ceva.. nu stiu cum e in canada.. dar in america daca ai faruri, stopuri si centuri ... esti ok
Nu sant foarte sigur, inca` nu m-am interesat, dar cred ca` daca` ai faruri si centuri esti OK, asa ca in SUA. Singura chestie care cred ca trebuie facuta este sa` anunt compania de asigurari ca` mi-am modificat masina, si probabil imi va creste asigurarea cu cativa banutzi. Pot sa` modific masina si fara` sa` ii anuntz, pentru ca ei nu vin niciodata` sa` o verifice, dar in caz de accident daca` se constata` ca` masina a fost modificata`, vor considera ca` din cauza modificarilor s-a produs accidentul si nu vor mai plati despagubirile , si atunci am pus-o !!!!!!!!!
Si daca` am izbit un Porche de 300k , e groasa` ! De aceea ar fi mai simpla` varianta cu Foresterul.
Daca` tot ma` apuc de modificari la Legacy, vreau sa fac ceva simplu si ieftin, care in caz de........................ sa` pot schimba` repede inapoi fara` prea multa` munca` si cheltuiala`. De aceea caut .............. si caut ............