hmmmm...cea mai grea iarna din ultimii 100 ani si aveti asfalt curat... bravo domnilor...imi place... pai prostii astia de la noi daca au zapada de 10 cm nu sunt in stare sa curete soselele... si cica i-a surprins zapada (in mijlocul iernii)...ce sa mai zic... felicitari canadienilor si rusine autoritatilor din romania.
eu zic sa trimiti niste poze din iarna 2008 (canada) si la primaria capitalei (PMBucuresti) si poate asa mai invata si ei ceva... desi nu cred, ca la cat de prosti sunt... vai mama lor.
Canadienii sant experti la gestionarea situatiilor de criza` pe timpul iernii. Din moment ce aici 6 luni/an e iarna`, s-au invatzat minte
Ca sa` ramai inzapezit aici iarna , trebuie sa` ninga` 1 m. de zapada` pe ora` si deabea atunci ajungi sa` ai dificultati cu circulatia sau sa` ramai inzapezit
. In rest, asfalt curat tot mereu. Trece plugul la fiecare 20-30 min.
Iar de trimis poze la primaria Bucurestiului sau la altii ca ei ,................ de mult nu ma` mai obosesc. In primul rand nu invata` nimic din asta, si in a doilea rand imi aud numai vorbe ca sant tradator de tara` si ca` am uitat de unde am plecat !