Barilul tocmai s-a stabilizat la 50 US$ iar eu rad cu un ochi (daca va creste am sanse sa vand echipamente de foraj dar totodata imi si impacteaza bugetul alocat benzinei pentru XT) si plang cu celalalt intrucat pretul carburantilor nu s-a aliniat niciodata cu fluctuatia barilului.
In alta ordine de idei, cred ca titlul topicului ar trebui schimbat, mai precis sa se numeasca "Statii de incredere pentru benzina si motorina" intrucat degeaba statia X cumpara carburant de calitate din depozitul Y daca facilitatile ei nu sunt modernizate iar angajatii au posibilitatea de a "boteza" carburantul.
As fi foarte multumit daca mi s-ar aduce la cunostinta benzinariile care sunt mai putin responsabile cu clientii iar acestia au reclamat probleme, pentru a evita acele pompe din Bucuresti si din tara.
Pretul la depozite ar trebui sa fie cam acelasi, avand in vedere ca in Romania sunt doar doua rafinarii operationale, in concluzie diferenta de la 5,54 la pompa X fata de 5,60 la pompa Y din acelasi oras ar trebui sa se regaseasca in servicii de calitate, in tehnologii moderne de depozitare in statii, de calitatea carburantului care ajunge in rezervorul nostru (aici este cam greu sa ne pronuntam intrucat nu avem mijloace tehnice de evaluare).