Salut
Eu cred ca eleronul sta foarte bine acolo, pentru ca nu stii niciodata cand ai nevoie de el.....adica, poti sa pleci cu gandul ca o sa mergi usor si ca ai tot timpul sa ajungi la intalnirea de la Sibiu pana la ora 12, si apuci ambuteiaj, probleme pe drum si apoi trebuie sa recuperezi ....sau pur si simplu esti pe drum si intri pe un drum virajat, liber, si ai chef sa te dai cu masina pe serpetine......ce faci ? scoti eleronul din portbagaj ca sa ai apasare mai mare pe spate ? Adica, din cate cunosc eu nu are doar scop decorativ. Apropo, si la masina asta
http://www.autovit.ro/subaru-impreza-C23254387.html vi se pare ca arata urat ? Fiecare isi aranjeaza masina dupa gusturile proprii, iar unii se uita si la utilitate....Plus ca, hai sa fim seriosi, Subarurile sunt niste caramizi, din punct de vedere aerodinamic, deci orice ajuta la imbunatatirea apasarii masinii pe sosea, e binevenit.
Oricum, ma uitam la jante.....acum le-am dus si eu pe ale mele la Mihai si ma gandeam daca nu ar merita o nuanta un pic mai aprinsa.....adica mai auriu si mai putin maroniu.
De unde ai comandat hood-ul de sti ? am si eu nevoie ca de cand am pus intercoolerul de sti, stau fara tabla aia de dirijare a aerului.
Ai grija de masina si de tine
O zi buna.