Dupa ceva timp in care am citit si asimiliat tot ceea ce am putut gasi despre Subaru Impreza WRX STI am decis sa trec de la BMW la boxerul mult iubit de toti cei de aici
Desi mi-as fi dorit un STI soarta sau ocazia a facut sa-mi iau un WRX din 2003 ....o masina destul de neingrijita si care a stat foarte mult timp....insa cum sunt un maniac al fiarelor si-mi place sa mearga si sa arate impecabil m-am apucat deja de adus masina la starea pe care mi-o doresc.
I-am comandat deja ornamentul de la proiectorul dreapta care lipseste....in wk voi inlocui eleronul de WRX cu unul de STI
Pe parte mecanica am comandat bieletele antiruliu...bielete de directie+burdufe...capete de bara....burdufe la capetele de planetara spre cutie...bucsile de la suport diferential....
Urmeaza distributia(motorul are in jur de 65 de mii ) ....filtre....uleiuri...filtru de aer o sa iau HKS in cutia originala(cel putin asa am in cap acum)...
Precizez ca absolut toate piesele comandate sunt originale Subaru...
Incet incet vreau s-o fac sa arate si sa mearga asa cum imi doresc eu
Nu i-am facut inca poze...maine sunt programat la RAR....dupa acea o sa am timp sa-i fac album intreg
Deocamdata o sa pun poze primite de la fostul detinator....mai putin cea cu motorul care e facuta de mine dupa de l-am spalat bine de tot
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us