Salut
EU NU CRED ACEASTA AFIRMATIE
Tocmai m-am intors de la Tulcea dupa un drum nebun nebun nebun
Am facut la intoarcere 350 de km in 2 ore si 40 de minute....am avut o medie undeva la 130 km/h(Tulcea-Urziceni-Ploiesti-Tgv) ...evident am avut un consum maricel ca sa nu spun mare ....700 de km fix cu 95 de litri...insa a meritat din plin ......WRX-ul merge formidabil...trage foarte bine si imi place la nebuniePe baza experientei personale (peste 50 000 km/ an prin tara, pe toate drumurile posibile) si stiind drumul in cauza, iti spun cu toata convingerea ca este imposibil de facut acel drum in acel interval, cu orice masina. Poate doar sa fi mers noaptea si sa ai tendinte de sinucigas (vezi accidentul recent de pe dealul feleacului - cluj), altfel nu ai cum sa parcurgi acea distanta, si cu un consum mediu de 13,5 l/100 km. Apropo, inteleg ca in afara localitatilor ai mers constant cu 200 km/h (oare ??) dar ca sa scoti media ta, ar insemna ca in localitati sa mergi cu ~100 km /h....si evident, nu era trafic deloc, nu ?
Apropo, am facut Buc-Arad zilele astea....~ 580 km in jur de 6-6,5 ore (cu oprire pentru golire vezica si luat un fresh). Minim, daca esti nebun, si ai merge noaptea fara trafic, probabil scoti 5-5,5 ore......Ce vreau sa spun cu asta: in Romania, pe distante considerabile (+200 km) nu ai cum sa scoti medie de peste 100 km/h decat foarte rar (autostrada, drum bun fara sate, etc)
Poate data viitoare filmezi ispravile
Seara buna