Multumesc Mihai! Nu am uitat de Tribeca, mai facem poze si cu ea...
Shpan, in primul rand cred ca ar trebui sa ne tutuim si sa-l lasam pe dvs. in alte parti.
Exista un buton in stanga jos, cu ala dezactivezi tot ce se poate de pe masina. Este adevarat ca tot nu poti face cu ea tot ce vrei... In vara am schimbat rola fixa, rola intinzatoare si cureaua accesorii pentru ca scartaiau. Le-am cumparat de la userul STI si s-au potrivit la fix. Vorbeste cu el si omu' stie exact ce sa-ti aduca. Nu mai tin minte cat au costat, dar STI are preturi bune. Dupa ce am schimbat astea, scartaitul a disparut, dar a revenit vreo 2 luni mai tarziu. Atunci am inlocuit 5 patine de la distributie si pompa de apa. Pe astea le-am luat de la reprezentanta Toyota din Constanta. La fel, nu mai tin minte cat au costat, dar daca iti trebuie neaparat pretul, pot sa-l aflu. Becul TEMP.DIFF. mi s-a aprins si mie asta vara. Este un contact imperfect pe-acolo. Eu am dat de primejdie cand l-am vazut si am inlocuit uleiul din diferential. Nu te stresa prea tare pentru el ca ii trece fara sa-i faci nimic. Uleiul in cutie nu l-am schimbat inca.
Am vazut ca ai si un Justy. Nu ni le arati si nou pe amandoua? Prezinta-le, ca Tribeca mea este singura cu topic activ de pe forum, si e pacat, fiind masini atat de bune...