Hello, I am back
)
Bon, eu ma uit de ceva mai multa vreme la camere de filmat pentru ca sunt destui care erau sa ma bage in sant facand diverse 3$##@#$@%@$@# la drum intins sau prin oras si eu sa-i evit in extremis.
Cea mai ok si ieftina la ora actuala, STRICT pt filmat din masina, ar fi Vosonicul V737W[in jur de 600-700 ron]. Filmeaza destul de bine ziua[desi culorile sunt cam spalacite dupa mine] si excelent noaptea. Cum eu conduc de obicei cand se lasa intunericul, prefer ceva care filmeaza bine in acest caz
2. Tot pt filmat din masina dar cu GPS integrat si G-senzor in caz de accident este Itronics ITB-100HD[cu tot cu transport ajunge inspre 300 euro daca e luat direct de la producator. Am citit ca sunt vreo 2 vanzatori pe ebay/confirmati ca fiind OK\ care le vand cu 200 dolari]. Filmeaza mai bine decat Vosonicul ziua si o idee mai bine pe timp de noapte.
Pt filmari sport si suport excelent din partea producatorului, este Contour HD de care deja s-a mai discutat.
GoPro-ul este cam scump si pe timp de noapte e trist. Vosonicul este net superior la capitolul asta
) Dar Vosonicul nu-l poti pune oriunde pe masina cum o poti face cu GoPro.
De midland XTC nu stiam, thx malakay