In sfarsit, a aparut si o afirmatie demna de a fi subliniata: “
parerea mea”.
Omule bun, forumurile nu sunt asociate cu entitati juridice ori cine stie ce forme de organizare pe baza unei legi ci doar locuri unde membrii lor isi dau cu parerea.
Cei care emit judecati de valoare sunt tehnicienii certificati de catre SUBARU, in cazul nostru iar pe acestia ii regasesti in unitati service autorizate de catre SUBARU. Pe langa faptul ca iti emit factura iti ofera si GARANTIE pentru piesa si manopera. Te rog sa ma corectezi daca gresesc.
Afirmi ca ti se pare mare pretul platit pentru calitatea serviciilor prestate de catre un service autorizat. Daca este asa inseamna ca iti asumi indicatiile primite pe forum. Nu spun ca aceste indicatii nu sunt corecte insa nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru ele intrucat, din cate stiu eu, nimeni de pe acest forum nu este autorizat de SUBARU pentru a evalua o problema si a oferi solutia corecta. Despre garantie nici nu cred ca putem asuma vreo discutie.
Daca vei avea timp sa parcurgi posturile catorva colegi care detin o recunoastere academica in industria auto sau chiar au preocupari curente in cercetare-dezvoltare, mecanica, software etc. vei descoperi ca au o eruditie aparte, o inteligenta remarcabila si totodata detin harul pedagogic. Insa nici macar ei nu isi pot asuma rolul pe care il are un mecanic certificat de reteaua tehnica a SUBARU si pe care il poti intalni doar intr-un service autorizat.
Ca atare, inarmeaza-te cu mult simt al umorului si nu uita ca toti oamenii aduc fericire, unii prin prezenta altii prin absenta…
SUCCES in gasirea si solutionarea problemei tehnice!
P.S.: nici eu nu iti pot oferi varianta corecta dpdv tehnic pentru ca habar n-am da' te pot enerva, la cerere