Salutare!
N-am stiut unde ar fi cel mai bine sa arunc o intrebare, si daca tot e thread-ul asta deschis, intreb aici.
M-am delectat de curand cu un STI din 2008. Din pacate, pe langa mai multe probleme, a venit la pachet si cu probleme la navigatie.
Ecranul in momentul de fata este complet negru. Cand i-am facut test drive-ul inainte de achizitie, ecranul era in aceeasi stare, numai ca atunci auzeam radioul. Am inchis radioul (am apasat pe butonul de volum - presupun ca a intrat pe mut) si de atunci n-am mai reusit sa-l fac sa functioneze.
Din curiozitate, am desfacut navigatia si am observat ca DVD-Reader-ul pentru DVD-ul de navigatie (Part Number: DVS-8521FV) avea conectorul de pe placa de baza smuls (nu mai ai unde sa inserezi cablul in DVD-Reader astfel incat sa-l poti conecta la navigatie).
Nu pot sa-mi imaginez de ce a ajuns in starea asta, si nici nu prea mai vreau sa-mi bat capul. Nu stiu daca navigatia nu functioneaza din cauza acestui aspect sau nu.
In contextul de fata, vin urmatoarele intrebari:
1. A mai patit cineva asa ceva? Stie cineva cum as putea sa fac ecranul sa functioneze din nou?
2. Are cineva o navigatie defecta de vanzare de pe care as putea sa incerc sa iau DVD-Reader-ul? (desi e posibil ca asta sa nu ajute prea mult, dar merita o incercare).
3. Si intr-un final, daca nu, a incercat cineva pana acum sa instaleze o tableta in bord (probabil Nexus 7) la un Subaru si imi poate impartasi putin din experienta? Sunt constient ca exista zeci de tutoriale, dar sunt curios ce setup s-a ales si cel mai important, de unde s-a facut rost de piese (mai specific wiring-harness-ul) fara o asteptare de o luna de zile pentru livrare.
Multam fain!