Nu stiu ce dreq sa fac. Ba as da-o cat mai iau ceva pe ea. Si din ce vad pe net se invarte pe la 4 000 - 5 000. Un rahat fata de ce poate masina. Ba-mi pare rau de ea.
Nu prea stii ce vremuri vin, idiotii astia n-au nicio limita la prostie, nu avem deloc predictibilitate. Totodata asta-mi folosea mult pe la Monteoru. Dealuri, campuri, paduri, zapezi, drumuri de 45km pe sosea (deci consum ok). Incapatoare, carai cu ea, inalta, solida, sigura... Era exact ce-mi trebuia.
Mi-am bagat picioarele dupa ce mi-am distrus sanatatea ca sa construiesc in pandemie, mi s-a facut lehamite de oameni, am vandut tot si-am revenit in Bucuresti.
E, aici se schimba foaia. E mare, mai mult ma incurca 4X4 decat ma ajuta, consuma, imi omoara piciorul ambreiajul, plus ca nu mai iei bani pe ea. Deci as avea cam toate motivele s-o vand. Plus ca bani in ea nu mai am de gand sa bag.
I-am facut saptamana asta consumul, un rezervor prin oras plus ceva centura. Parca sa-mi faca-n ciuda, 13,5. Ma asteptam la un 15-17 la ce hal de circulatie prind dimineata si spre seara. Oricum, as putea lua ceva cu 6-7 consum urban, fara tractiune integrala, mai noua, macar un E5 ceva. Pana mea... Habar n-am ce sa fac, da-n mare as da-o daca ar cumpara-o cineva. Totodata mi-e scarba de toti idiotii care vor suna si ma vor intreba tampenii cand eu stiu cum am ingrijit-o.
Am sa vad la primavara. Dar daca stiti pe cineva interesat vorbim...