Ah, inca ceva ca sa nu ne indepartam de subiectul topicului.......masina pe care mcv vrea sa o ia de la florin staici
Daca imi aduc eu bine aminte parca doreai o masina fiabila, puternica, de zi cu zi
Masina respectiva ca orice masina pregatita de competitii, in opinia mea, nu este masina de zi cu zi
Masinile astfel preparate urmaresc performanta in primul rand, fiabilitatea pe termen lung intrand in plan secund.
Plus ca felul in care a fost folosita acea masina implica un grad de uzura mult marit fata de o masina folosita la deplasari personale.
Asadar, daca vrei o masina pentru folosire in deplasari de zi cu zi, ia un forester, impreza, nemodificate adu-le niste modificari de bun simt si fara influenta asupra fiabilitatii si stresului asupra componentelor si bucura-te de ea depasind bmw, audi, etc. In orice caz, pentru utilizare zilnica, in afara de satisfactia produsa de mecanica masinii, altceva nu ai de castigat (confort interior, zgomote, gadgeturi......nu exista comparatie intre subaru si clasa medie, ca sa nu vorbim de clasa superioara......iar lipsa mijloacelor electronice de asistenta face masina mult mai dificil de condus - in situatii extreme - decat alte 4x4 performante)
Daca vrei o masina cu care sa iesi la distractie (asa cum era si fostul forester a lui sebastian, cu care se iesea in week-end, proprietarul umbland zi de zi cu alte masini) fa-ti una pe placul tau, dar in nici un caz, atata timp cat nu participi regulat la competitii, eu cred ca nu merita sa bagi mai mult de 10 000 euro in ea.
Concluzie: sunt banii tai si alegerea ta, asa ca ce scriem noi pe aici si parerile noastre nu ar trebui sa te influenteze decisiv......urmeaza-ti inima, dar foloseste-ti mintea
take care