E clar ca trebuie sa incerc si in alta parte, temerea mea e "cum stiu ca s-a rezolvat"... pentru ca in jurul Bucurestiului nu am unde sa reproduc acel traseu, iar daca mai plec o data la greci si face din nou acelasi zgomot...cine-i insurat stie ce ma asteapta )
In alta ordine de idei, extensie de oglinzi (sau cum s-or numi oglinzile laterale ce-ti permit sa vezi pe langa peridoc/rulota) pentru Forestier a folosit cineva? Se gasesc universale sau pe model de masina? Ca am si eu nevoie la a mea...
Buna! Extensiile de oglinzi sunt universale (sau erau pe vremea cind aveam si eu rulota). Era o problema sa le atasez la Forester pentru ca aveam oglinda exterioara cit televizoru'. Setul meu avea niste cauciucuri/elastice care permiteau prinderea doar la prima clema. La cea mai aproapiata de usa foloseam o sirma ca sa tin bratele apropiate.
Tineau cam 50-60km la viteza mica si fara gropi. Apoi trageam pe dreapta si le aranjam din nou.
Acum am vazut ca exista de dimensiuni diferite, in functie de oglinda masinii tale.