Big Maf Housing Blitz
Intake Blitz
Galerie evacuare RCM TS ceramic
Turbo oil feed line RCM
Prodrive VF36 Spec - C turbo
LSD Cusco RS F/R
Pinioane RA-R STI
Placute frana F/S Project Mu
Rear frame bar Cusco
Power brace floor rear Cusco
Brate spate Cusco
Stabilizer link front Cusco
Lateral links rear Cusco
RCM group N carbon mirrors
RCM Titanium wheel nuts
cam asta ar fi ultima lista la ce sa facut la masina, plus nimicuri de genul resudat dp-ul pt alta flansa, a trebuit dezbracat, reinfasurat in banda termica, am mai pus banda izolatoare pe baia de ulei, furtune de protectie termica pt furtunele de radiator de ulei si furtunul nou RCM de turbo oil feed, imbracat in banda niste cabluri electrice f aproapiate de galeria de evacuare, a trebuit sa fac distantieri la cadrul de motor gt spec de 1cm ca sa las cadrul mai jos pentru a face loc la galeria de evacuare twin scroll, montat kitul de turbo prodrive gen bratul care tine turbo si inca cateva chestii, am schimbat cu ocazia asta toate suruburile oem de la cardan transmisie, au mai trebuit diferiti rulmenti prin cutie, la modul ca ar mai fi mers dar daca tot am desfacut cutia i-am facut o revizie completa sa fie totul nou in ea, a mai trebuit un pinion din cutie de pe diful fata de la senzoruld e viteza care s-a crapat cand am desfacut cutia, a mai trebuit modificata conducta de racire de la modina de ulei oem ( a trebuit scurtata inaltimea conductei pt ca atingea in galeria de evacuare, si daca tot am facut asta am imbracat si conducta aia in banda reflectorizanta ), a trebuit sa relocam sonda O2 primara luat bung si sudat, geometrie maine, soft weekendul asta sau luni, si dupa trebuie sa reschimb uleiul de transmisie, lichid frana, lichid ambreaj, pentru ca deja am facut azi juma de rodaj la blocante cat am mers cu masina incet si dupa ce termin rodajul complet CUSCO mi-a recomandat sa schimb uleiul de transmisie ca sa fie ok.
si cam asta e aventura nebuna, astept sa se termine si vedem de acolo, ah si am uitat trebuie sa roluiesc si aripile in toata combinatia asta ca de la setarea de suspensie si semi-slickuri acum atinge in aripa guma...