Eu sper ca de la anul sa stresez alti vecini.
Cred ca am cam terminat cu masina pe anul asta. Adica am terminat cu modificari/aranjari/optimizari/cumparaturi. Mai astept piulitele si totul este check.
Am vopsit si capacele de la jantele de iarna in negru mat pentru ca erau negre lucioase si aveau scris ST
i cu roz si mi se parea ca erau din alt film.
Am pus plasa pe fanta de jos din bara, pe doua bucati, ca sa para oarecum OEM dar totusi sa fie bara personalizata.
Am amplasat si claxoanele tot in fanta de jos din bara, sa nu se vada foarte mult, dar sa se zareasca si sa se auda. Acum nu imi mai e rusine sa claxonez.
Sa vedem cum vor supravietui claxoanele cand isi vor lua zapada in dinti, dar sper sa fie totul ok.
Pe grila fata, in locul in care am pus logo-ul custom, a trebuit dat un strat de sprit kit si revopsit pentru ca avea niste protuberante si pentru ca acest logo este mult mai subtire decat cel vechi, nu se aseza cum trebuia.
Totul a fost facut la un service mai mic, ACS, in Constanta. Am avut curaj pentru ca sunt prieten bun cu seful de service si ii folosesc pentru chestii de-astea mai mici.