Ieri mi-au venit consumabilele de la Racing Nick:
Foarte multumit de ei pana acum. Se misca repede si trimit exact ce comanzi.
Asa ca azi am mers la revizia de intrare in vara.
Noul motor are 9609 km. Este clar ca s-a lasat si trage bine de tot. Foarte multumit pana acum, nu am ce sa reprosez (merci Tom!). Sincer, recomand oricui are probleme cu 2.5-ul buclucas sa treaca la un astfel de set-up.
De la ultima revizie masina a facut 2940 km si am completat cam 300 ml de ulei. Stiu, ar mai fi mers uleiul si filtrul pana la 5000 km, dar am vrut sa trec la uleiul de vara.
Revizia a constat in:
- Schimbat ulei cu Motul 300v 20W60 (premiu de la SubaruFanClub si POL Distribution; Multumesc!); cost 0 RON
- Schimbat filtru ulei cu filtru Mahle OC195; cost 31 RON
- Inlocuit filtru polen cu MANN CU22004; cost 74 RON
- Curatat filtru aer sport in carcasa originala K&N folosind K&N air filter cleaning kit: cost 65 RON (pentru kitul de curatare)
- Verificat placute frana, nivel lichid frana, lichid racire, subansamble articulatii
Cost revizie: 170 RON pentru piese la care se adauga 70 RON manopera pentru schimbul de ulei. Deci un total de 240 RON. Inlocuirea filtrului de polen si curatarea filtrului de aer am facut-o eu.
Voi reveni cu poze cu filtrul de aer before and after si cu poze cu filtrul de polen vechi si cel nou. De asemenea, voi reveni cu detalii legate de ce piese mai este nevoie in urma reviziei.