@MihaiFlorescu: Dada, asa e. Perversule.
Oricum, catusele alea negre cu pufulet prinse de bara centurilor de siguranta mi-au dat niste idei pentru filmuletul de prezentare al masinii, cand voi termina cu modificarile...
@naiman: Stiam eu ca tu esti un prieten bun si ma pot baza pe tine. Imi cam inchipui si ce vei zice la telefon...
@rzw75: Merci Razvan! Am luat si short shift si bucsa aia rosie, care din cate am inteles e importanta pentru a schimba vitezele mai usor. Iti zic impresiile dupa ce il instalez si folosesc ca sa te hotarasti daca se merita. Vin sigur la Bucuresti ca trebuie sa ajung la
http://www.subarufanclub.ro/forum/index.php?topic=1621.0. Si sper sa pot sta vreo 2-3 zile in plus. Poate chiar urc spre munte si facem si ceva intr-un grup, cat de mare s-o strange. Naiman, te bagi si tu la asa ceva?
@tarOM: Merci! Sincer, nu stiu cum va reactiona. Din ce am vazut pe youtube nu se aude extrem de tare, si oricum, Bianca are chiar sub fund un subwoofer. Ii dau muzica mai tare in masina si rezolv problema.
Eu zic ca ii va placea, ca ii place si sunetul motorului. Tot timpul vrea s-o duc la scoala cu ST
i-ul. Dar masina asta e facuta pentru mine sa ma simt bine. Restul, sunt pasageri temporari si nu conteaza foarte mult parerea lor.