Acum ca mi-am revenit putin sa va zic si eu doua vorbe.
Multumim Razvan ca te-ai ocupat de cazare si nu numai! Personalul de la hotel a fost foarte amabil, mancarea foarte buna, camerele bune, apreciem ca ne-au lasat barul numai noua pentru sambata seara, Dan a primit tocanita calda cu mamaliguta la 2:30 dimineata... nimic de reprosat.
Asa cum spunea si Dan, obiectivul nostru este sa crestem de la o intalnire la alta si dorim sa spunem la sfarsitul fiecarei intalniri ca a fost mai bine ca data trecuta. Speram ca am si reusit.
Dar oricat de mult ne-am fi straduit noi (Razvan, Dan, subsemnatul), nu am fi reusit nimic fara voi, participantii. Am cunoscut multe natii de oameni, culturi, civilizatii, oameni din trepte sociale diferite, caste, religii si fara sa pun buzele pe bujori spun ca nu am mai intalnit un grup cu atat de mult bun simt ca voi. Aproape 40 persoane, 15 masini, si mai punctuali, organizati si ascultatori nu aveam cum sa fim. Am pastrat coloana fara a incurca traficul, am fost un exemplu pe drum, se intorcea lumea dupa noi, si sunt mandru ca am purtat toti autocolantele cu evenimentul pe masinile noastre. Era un risc (daca faceam ceva urat ne identifica lumea usor si ne stricam imaginea), dar a fost un succes. Drumurile facute in coloana si serile petrecute la o vorba si un vin bun de Arges sunt amintirile pe care le vom povesti probabil copiilor si/sau nepotilor.
Va multumesc pentru comportamentul exemplar aratat si abia astept urmatoarea intalnire!