Claudiu, stai linistit. Asa se intampla cand mai ai si fete cu tine.
Se mai opresc sa vada caini, si intarzii.
Eu voi face ultimul post din subiectul asta:
Dupa mine, cred ca a fost cel ai reusit week-end al meu de foarte mult timp. Si zic asta avand in vedere ca nu prea am mult timp liber si pentru mine week-end-urile sunt foarte importante, deci incerc sa fac din ele ce imi doresc mai mult...
Deci:
Felicitari pentru organizare, a fost excelenta! (suna de kkt, dar chiar a fost foarte buna)
Bravo lu' Razvan! (si pentru masina si pentru ce a facut la "Fantanita Haiducului". at am umbla eu, pe nicaieri nu am vazut pe nimeni sa stea cu masa dupa tine la 2:30 noaptea)
Am fost impresionat de grup. Eu ma adaptez destul de repede si usor, si Bianca la fel, dar cu sotia mea e altfel. Si ea s-a simtit bine cu niste oameni pe care abia i-a cunoscut... Cand mai faceam cate o depasire, din coada cooanei, si vedeam atatea Subaru, eram foarte impresionat. Cum au fost si oamenii de pe drum, de altfel.
Abia astept urmatoare intalnire, per sa pot veni. Oricum, voi face tot posibilul...
Ma bucur ca ma uitam si citeam tot legat de WRC cand eram "mic" si mi-a placut Subaru. Asa am ajuns sa-mi iau si eu...