Salutare,
Sunt Sorin, locuiesc in Brasov si vreau un Subaru Outback. De ce? Pentru ca este o masina exclusivista , nu face parte din grupul VAG , iar Citroen, Peugeot, Renault, Dacia....am tot condus. Faptul ca locuiesc in Brasov si am AK la 2 pasi imi da increderea ca voi beneficia de un service de calitate , buget de achizitie 12k, buget post achizitie - atat cat este necesar ca masina sa ruleze in conditii optime. Am verificat chiar si disponibilitatea nr de inmatriculare : BV83AWD...sau BV03SUB ...un asemenea autoturism merita un nr de inmatriculare special.
. Acum dupa verificarea anunturilor singurul care mi-a atras atentia este :
https://www.autovit.ro/anunt/subaru-outback-ID7GviLs.html#ca3a0dc513 , deoarece imi doresc o motorizare pe benzina. Am mai cautat si pe alte site-uri...dar oferta nu este foarte generoasa. Din ce am citit, am mare incredere in vanzator si sunt sigur ca voi achizitiona o masina exact ca in descriere. Sunt 95% hotarat sa o achizitionez daca nu gasesc un model mai nou, cu istoric si bine intretinut , cei 5 % reprezinta vechimea autoturismului si nr de km, iar bugetul probabil imi permite un model mai nou. Voi ce spuneti?
Numai bine,