Wrangler: poti sa intrii putin in detalii despre "alta masina" si "normal" apropos de o diferenta de 8mm la diametrul rotii?
Celalalt: eu am citit un post in care ai spus ca "risti sa nu incapa" care nu e acelasi lucru cu "sigur nu incap 225/55 cu offset 53" asa ca nu mai sari pe mine de parca eu ti-am pus tie pe masina rotile, mai ho cu avantu asta pe mine ca nu am facut la nimeni nimic, am oferit feedback in mod cat mai civilizat am stiut eu si cat mai cuprinzator.
Concluzia, pe forester sg 2.0x incap roti de 17" 7,5J si offset ET48 cu 225/55/17.
Motivul pentru care am ales dimensiunea asta este unul practic, se gasesc mult mai usor si mai ieftin anvelope. Eu nu imi permit sa dau 750eu pe o pereche de yokohama geolandar g035 215/55/17 care s-ar putea sa le fac praf intr-o vara doua si am preferat sa iau o pereche michelin primacy 3 in stare foarte buna 7mm thread, din 2011 cu 600lei. O sa revin cu niste poze si feedback cat mai obiectiv despre cum se simte masina.
Razvan: poti sa imi spui te rog ce probleme as putea avea ca urmare a folosirii unei anvelope de 225?
L.E. diametru de centrare masurat la mine e 56. Flansele le-am facut la strung, maine sunt gata si pun rotile sus.
L.L.E. Si ca fapt divers, eu am incercat sa postez date cat mai relevante la crearea unui topic in care omul ca si mie sa poata gasi informatii despre ce roti / pe ce masina si in ce conditii se pot monta, in schimb vine lume si posteaza numa moloz complet nefolositor sau partial/vag folositor dupa care tot eu imi iau coape ca vezi dom'le cum am indraznit eu sa nu ascult de sfatu lu celalalt, "si dupa aia mai vii si spui ca nu incap" scuza-ma ca am indraznit sa postez ceva folositor pe forum, nu stiu cum de mi-am permis...