Bancul zilei
Subaru club Romania

Bancul zilei

sco

• 736
Răspuns: Bancul zilei
« Reply #1360 on: December 03, 2013, 23:52:15 PM »
Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis:
- ”De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!” ... dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1361 on: December 03, 2013, 23:54:41 PM »
Ponta se răzbună pe Băsescu: Dacă nu mă lasă să cresc acciza la benzină, o cresc pe cea la alcool!
No school, no job, no problem!

Forester SG5 Cross Sport JDM
Forester SH SX

sco

• 736
« Reply #1362 on: December 03, 2013, 23:55:16 PM »
Profesorul:
- De unde vin cărbunii, Bula?
- Din Popescu!
- Cum din Popescu?!??
- Păi, asa mi-a soptit el: din mine...din mine...

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1363 on: December 03, 2013, 23:57:41 PM »
Cerecetatorii britanici au descoperit ca moartea este ereditara!

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1364 on: December 03, 2013, 23:59:11 PM »
El: - Nu te simti bine? Ce e cu tine?
Ea: - Nimic
El: - E ceva ce am spus?
Ea: - Nu
El: - E ceva ce n-am spus?
El: - E ceva ce am facut?
El: - E ceva ce n-am facut?
El: - E ceva ce am zis din greseala referitor la ceva ce am facut cand n-ar fi trebuit sa fac, sau macar ar fi trebuit sa-l fi facut altfel si sa tin cont de sentimentele tale?
Ea: - Probabil

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1365 on: December 04, 2013, 00:20:47 AM »
O grupa de blonde - studente la universitate - au primit sarcina de a masura inaltimea catargului de arborare a drapelului.
Luand cu ele scari,rulete de masurat,ele au mers catre catarg si au inceput a masura,cazand de pe scari,scapand ruletele si,in genere ,producand un haos enorm.
Trecand pe alaturi,un student al facultatii de inginerie,hotarand sa le ajute,s-a apropiat,a scos catargul din pamant,l-a culcat la pamant,l-a masurat cu ruleta si,transmitand rezultatul blondelor,s-a dus in treaba lui.
Blondele s-au uitat una la alta,au ras,iar una ii spune alteia :
- Iata asa, ca intotdeauna,inginerii astia prosti. Noi avem nevoie de inaltime si el a masurat lungimea.

Forester SH SX

sco

• 736
« Reply #1366 on: December 04, 2013, 01:09:36 AM »
Două țigănci stau de vorbă.
- Hauzi, fă? Tu ești virgină?
- Hâncă nu.

KET

• 3920
« Reply #1367 on: December 04, 2013, 09:23:28 AM »
Un gunoier suna la o usa si ii deschide o blonda buna. Asta il intreaba ce vrea.

- Sunt Gigi gunoieru'.

Blonda il trage in casa, ii da pantalonii jos si ii face un sex oral pe cinste.

Ajuns la masina, colegul lui il intreaba de ce a intarziat.

Gigi ii zice toata tarasenia. Se duce si colegul lui si primeste... acelasi tratament.

La masina, soferul se gandeste: "Ia sa imi incerc si io norocul". Suna la usa, blonda deschide si il intreaba:

- Tu cine mai esti?

- Petre, soferul.

- Bine, ia 50 de lei.

- Pai stiti... Eu am venit pentru altceva.

- Nu esti gunoier?

- Nu.

- Atunci nu se poate, barbatu-meu, cand a plecat de dimineata la servicium mi-a zis: la gunoieri - m**e si la sofer - 50 de lei.

KET

• 3920
« Reply #1368 on: December 04, 2013, 09:24:38 AM »
Doua blonde se plimbau cu masina. La un moment dat, ajung la semafor.

- Wow, ce rosu misto!! Cealalta e si ea de acord...

- Mama, ce galben frumos!

- Ihi! Ei, dar si verdele asta e nemaipomenit!

- Ai dreptate, tu!... Ah, iar rosu ala... pe asta l-am mai vazut ... Hai sa mergem !!

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1369 on: December 05, 2013, 14:09:38 PM »
Doua blonde:
- De unde vii, fata? zice una.
- De la farmacie.
- Da' ce-ai luat?
- Prezervative.
- Ia da-mi sa vad si eu, de care?
Scoate tipa si i le arata...
- Bleah, din alea ieftine. N-au nici un gust!

Forester SH SX

« Reply #1370 on: December 05, 2013, 20:54:13 PM »
Se întâlnesc doi amici:
- Ce ești așa trist?
- Sunt bolnav, nici un medic nu poate să mă ajute… fac pipi pe mine în pat…
- Încearcă să te duci la psiholog.
 Se întâlnesc peste două săptămâni:
- Ai rezolvat problema?
- Da, acum o fac cu mândrie.

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1371 on: December 10, 2013, 12:45:04 PM »
Dupa nunta, nevasta ii spune sotului:
- Uite cum o sa mearga lucrurile pe plan sexual de acum inainte: daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, depinde de cum am chef, iar daca parul meu arata complet dezordonat atunci cu siguranta ca vreau sa fac sex cu tine.
- Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu chestia cu sexul: seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca nu m-am hotarat daca sa fac sex cu tine ori nu, daca beau trei sau mai multe beri... fii sigura ca ma doare-n p**a de freza ta.

Forester SH SX

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #1372 on: December 10, 2013, 15:09:36 PM »
- As vrea sa cumpar niste mere pentru soacra mea. Sunt stropite cumva cu substante toxice?
- Nu, nu sunt stropite, va trebui sa le stropiti Dv

KET

• 3920
« Reply #1373 on: December 10, 2013, 16:41:08 PM »
What is the difference between a wife and a job?
After 10 years the job still sucks.

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1374 on: December 12, 2013, 00:41:14 AM »
O femeie care avea o fata si un baiat ii spune alteia:
- Vai, draga mea, daca ai stii ce sot minunat are fiica mea! Ii aduce cafeaua si micul dejun la pat.
In schimb, fiul meu s-a insurat cu o lenesa, are pretentia, nesimtita, sa ii duca el cafeaua si micul dejun la pat!

Forester SH SX

malakay

• *
  • 4765
  • IMPREZA GC8
    • www.proalex.ro
« Reply #1375 on: December 12, 2013, 01:49:56 AM »
ROMANII ARE TALENT SI IEDUCATIE :D
Straights are for fast cars, corners are for fast drivers. - Colin McRae

sco

• 736
Bancul zilei
« Reply #1376 on: December 12, 2013, 18:36:29 PM »
Hmm, mie nu îmi aduce nimeni cafeaua la pat...ce sa însemne asta? Și sunt însurat.

KET

• 3920
« Reply #1377 on: December 12, 2013, 19:54:32 PM »
Ca nu esti femeie?...

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1378 on: December 13, 2013, 19:39:09 PM »
Sotia mea insista intotdeauna sa o insotesc la shopping...
Din pacate, ei ii place sa cotrobaie articol cu articol, pe cind eu ma plictisesc repede.
Atunci ii spun ca ma duc un minut la raionul de electronice (total inutil in opinia ei) si, eventual, ne intilnim la casa sau in parcare.
Insa ieri am primit acasa urmatoarea scrisoare de la Carrefour:
"Draga doamna Ionescu, In ultimele sase luni sotul dvs. a produs pertubari grave in activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul sau si ne vedem nevoiti sa interzicem accesul amindurora in magazinele Carrefour. Nemultumirile noastre impotriva sotului dvs., dl. Ionescu, sunt enumerate mai jos si sunt sustinute de inregistrarile de pe camerele noastre video:
1. 15 februarie: A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative si le-a pus aleatoriu in cosurile de cumparaturi ale altor clienti, profitind de neatentia acestora.
2. 23 februarie A pus sa sune toate ceasurile desteptatoare din raionul 'Articole pentru casa' la intervale de cinci minute.
3. 6 martie A facut pe podea o dira de sos de tomate pina in fata usii de la toaleta femeilor.
4. 11 martie I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: 'Cod galben in raionul legume. Du-te imediat acolo'. Asta a determinat-o pe angajata noastra sa-si paraseasca postul desemnat si, prin urmare, sa primeasca o mustrare scrisa din parte supervizorului sau, ceea ce a condus la o greva organizata de sindicat ce a costat managamentul companiei timp si bani.
5. 25 martie A blocat o ora biroul de rate, solicitind deschiderea unui contract pentru o punga de M&M.
6. 2 aprilie A mutat semnul 'Atentie! Podea uda!' intr-o zona mochetata.
7. 12 aprilie A montat un cort in raionul 'Camping' si a invitat copiii celorlalti cumparatori sa-si aduca perne si paturi de la raionul 'Asternuturi' ca sa petreaca weekendul impreuna, oferta la care au raspuns pozitiv 22 de copii.
8. 26 aprilie Cind un angajat l-a intrebat daca poate sa il ajute a inceput sa plinga si sa tipe 'Oare de ce nu pot oamenii sa ma lase pur si simplu in pace?', determinind mai multi cumparatori sa sune imediat la 112 si sosirea a trei ambulante.
9. 2 iunieA privit direct in obiectivul unei camere de luat vederi si a folosit-o drept oglinda in timp ce-si scobea nasul.
10. 16 iunie In timp ce cerceta o pusca de vinatoare in raionul 'Arme' l-a intrebat pe vinzator unde poate gasi antidepresive.
11. 24 iunie S-a deplasat prin magazin furisindu-se pe dupa rafturi, in timp ce fredona suficient de tare incit sa fie auzit tema din 'Mission Impossible'.
12. 30 iunie S-a ascuns printre hainele de pe un stander si, cind alti cumparatori apareau sa vada marfa, le striga 'BAU!'
13. 6 august A desfacut toate cutiile de carioca si creioane colorate din raionul de papetarie, probind toate culorile albastre si rupindu-le virfurile, sub pretextul ca nici una nu are nuanta perioadei albastre traversata de d-lui.
14. 19 august Cind s-a facut un anunt la statia de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea in pozitie fetala urlind 'O, nu! Aud din nou acele voci!'
Și, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat sa va interzicem accesul in Carrefour prin aceasta scrisoare: a intrat intr-o cabina de proba si, dupa un timp, a strigat foarte tare 'Hei! Nu este hirtie igienica in cabina asta!', provocind lesinul angajatei noastre de pe raion. Cu stima, X Manager Carrefour

Tinand cont ca un chinez s-a aruncat de la et 7 din Mall ca nu mai suporta sesiunea de shoping a nevestei... tind sa cred ca-i adevarat!
Cristibna poate sa confirme...  ;D

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #1379 on: December 13, 2013, 19:47:50 PM »
Destinul desparte doua prietene foarte bune. Dupa zece ani se intalnesc. Una din ele arata ca la 20 de ani, alta ca la 30.
- Ce-ai facut draga de arati ca la 20 de ani ?
- Pai, dimineata cand imi strang parul, am grija sa trag tare de el, astfel incat sa mi se intinda pielea pe fata....
Se reintalnesc dupa alti 10 ani. Aceeasi intrebare, acelasi raspuns. Se revad la 50 de ani. Una frumoasa ca la 20 de ani,cealalta ca la 50 de ani.
- Ce faci draga de te mentii ca la 20 de ani ?
- Pai, nu ti-am spus ? Imi strang parul tare, tare si o data cu el si pielea.
- Dar ce s-a intamplat, ca ti-au aparut doi negi pe barbie ?
-Aaa, nu-s negi, sunt sfarcurile de la tate.
La care cealalta pufneste intr-un ras isteric :
- Sunt curioasa cum o sa arati la 6o de ani cu barba !!!!!

Forester SH SX