Daca nu as stii ce vorbesc, nu m-as baga in discutie si in cazul asta imi cer scuze ca nu am avut reactia dorita de tine, "wow, ce sistem". Eu ti-am dat niste sfaturi pe care poti sa le urmezi sau nu, dar faptul ca te deranjeaza nu prea e bine...
Scrisul nu va fi invers daca o sa intorci sursa cu ventilatorul in jos, incearca asta si ai sa vezi ca nu e cum zici tu.
[...]
Ai facut un topic despre PC-uri, cu subiectul principal PC-ul asamblat de tine, mi se pare normal sa dai detalii despre el cand te intreaba cineva. Altfel de ce l-ai mai prezentat?
1. nu e scopul meu sa provoc exclamatii, nu e nici cel mai puternic, nici singurul vazut vreodata. NU este un sistem facut pentru expozitie, iar exigenta ta e inutila.
2. uita-te inca o data in poza si o sa vezi scrisul de pe fata interna. Daca intorci sursa cu ventilatorul in jos, scrisul va trece in spatele carcasei si ... se va inversa, respectiv va fi si el pe dos, nu?? Eh, acum inchipuie-ti ca scrisul in relief despre care vorbeam este la fel cu ala, doar ca pe spate, pe partea care nu se vede, din stanga. Si DA, e un altul decat ala care se vede direct si e in relief, cu litere volumetrice metalice. Ce s-ar intampla daca am intoarce sursa cu fata in jos??? Exact! ... s-ar intoarce si scrisul in relief! Tare, nu? WOW!...
3. sa-l fac de ras, da-l dreaq!...
... ah, si inca ceva ... nici chiar cum zici tu, cablurile alea doua nu ar ajunge prin spate, iar loc intre placa de baza si carcasa, in josul acesteia, nu e, ca sa il trec pe acolo. Se poate face cu flexoterapie, dar asta nu a fost nici un moment intentia mea.
Si totusi, nu ne prezinti ceva facut de tine? Poate asa te cred ca stii ce vorbesti, ca pana acum nu m-ai convins.