ca modificari : un posesor de subaru musai trebuie sa-si cumpere pneuri de iarna. chiar daca are un sistem de tractiune integrala asta nu inseamna ca nu are nevoie de niste pneuri adecvate vara / iarna .
Masina: Forester 2.5 XT, MY07
D-astea am. Michelin Pilot Alpin PA2 - 215/55R17.
Da' tot nu's perfecte. Pleaca de oriunde dar cu opritu' e mai greu. Bune pe zapada, 'fleascovita', orice, nu pe soselele noastre...unde se trece cu plugul, fara nici un material antiderapant si ramane-patinoar...batatorit bine.
Asa cum ziceam pe un alt topic...prima modificare va fi un filtru aer K&N. Macar sa-mi fac damblaua si sa vad daca simt ceva.
Probabil ca urmatoarea va fi grila fata (vreau una sport, tip mesh) - ce ma sfatuiti? Catalogul oficial Subaru?
Urmatoarea: mud flaps. M-am saturat de parbriz spate murdar. Poate reusesc sa il pastrez un pic mai curat cu mud flaps. Din nou, ce ma sfatuiti, catalog subaru sau late surse (am vazut unele 'misto', cu logo STI (nu obligatoriu) pe site-uri sin SUA si UK. A pus cineva mud flaps after market?
A treia: presuri all weather, cauciuc neaparat, nu mocheta. Dar customizate nu fits all. Vreo sugestie?i (rimimg.ro nu are ptr Forester 2007 - am luat de la ei tava de portbagaj - e OK, nu perfecta).
In rest...short ram, long ram, etc...mai citesc. Masina o mai folosesc si pe post de family car (am doi copii) asa ca...modific, modifc dar in limitele in care ma lasa nevasta:)
P.S. 123,000 km, 3 ani 4 luni