Men, fiecare cu parerea lui. Si eu cu a mea..............
Eu in locul tau , in loc sa dau 9000 euro pe o masina sh , pe care nu o cunosc si nu am habar cine si cum a forjat-o inainte de a pune eu mana pe ea, si mai apoi sa mai bagi vreo 10000 pe reparatii, revizii, tuning, s.a., mai bine as da toti banii pe care ii am la dispozitie pe una noua cu zero km. , si diferenta o iau de la prieteni sau de la banca pentru urmatorii 4 sau 5 ani. Stiu ca nimanui nu ii plac ratele si datoriile, dar uneori e singura cale de a obtine ceva. Macar in felul asta stii ca o buna bucata de vreme nu ai probleme cu ea, are toate garantiile posibile pana spre 100000 km, si cum o calci si o intretii , asa o ai !
Daca iti iei sh, s-ar putea ca masina sa cedeze in scurt timp din toate incheieturile , sa te lase ba cutia de viteze, ba ambreiajul, ba distributia, ba frane si suspensiile, ca consuma enorm si nu stii de ce, si apoi sa zici ca altii ca Subaru e o firma de kkt, face numai raciuri care crapa dupa cativa km, si ca ai aruncat banii pe fereastra, ca te-ai luat dupa altii care te-au sfatuit prost , si alte de-astea.
Tu faci cum crezi , cu stii si cum poti, tu stii cum e mai bine pentru tine. .......... parerea mea.
Si de asemenea , te mai sfatuiesc sa iti iei un 2,0 sau un 2,5. (iar optiunea mea ar fi cu cutie automata`, e mai comoda`) . Dupa parerea mea, 1,6 e mic. Dar tu stii ce iti doresti.