Buna ziua tuturor membrilor forumului Subaru
De putin timp am intrat si eu in randul posesorilor acestei marci, initial cochetam cu cu RAV 4 de la Toyota, fiind o masina cumparata SH mi-a “picat” Foresterul la un prêt care nu se putea refuza.
Dupa aproape trei luni pot spune ca am tras anumite concluzii despre Foresterul pe care il am, modelul SG din anul 2007 cel cu 158 cai, cutie manuala, benzina echipata de mine cu instalatie GPL marca BRC la baietii din Buzau.
Ce-mi place la masina:
O masina robusta, sta bine pe sosea, directie precisa , pozitie buna la volan, spatiu suficient pentru mine (190 inaltime 105kg) comportament bun of road as fi preferat o setare mai spre confort pe drumurile fara asfalt.
Ce nu ma multumeste la ea:
Ma asteptam sa fie mai nervoasa la 158 caluti, nu are acel “zvac” la o accelerare brusca, dar se poate traii si fara, cutia de viteze intra mai greu cat uleiul din cutie este rece, iar in marsarier uneori trebuie sa o mai misc in fata ca sa intre ( probabil defect sincroane in cutie) si consumul care e un pic cam mare pentru performatele sale 14-15 oras pe benzina, pe GPL nu am facut inca consumul si 10-11 afara.
Ar mai fi o problema de ordin ergonomic, puteau sa se gandeasca la un loc pentru telefon.
In rest foarte multumit de ea.