se pare ca va trebui sa fac distributia si o revizie completa...
am vorbit ceva cu Edu Stan, insa caut oferte. acum astept si un pret de la coasta de est, apoi sun si la Rux Auto, recomandat tot de voi. la Edu Stan n`as fi avut nici o grija ca nu se pricepe, ca are experienta cu Subaru insa prefer sa intreb inainte in mai multe parti.
acum, chestia e ca as vrea sa`mi cumpar eu piesele inainte...doar ca nu stiu stiu foarte bine ce..
pentru distributie am vazut set SKF - e cel mai scump si inteles ca e si cel mai renumit (pretul e aproximativ 1600-1700 ron) trebuie si pompa de apa schimbata? aia e separata... Edu Stan mi`a zis ca el de asta`mi pune, SKF.
apoi, revizia, nu sunt deloc lamurit ce trebuie schimbat la 100 000....asa a ma bazez pe sfaturile voastre
urmeaza ulei de motor, Motul e clar, dar de care, ca vad la voi aici ca vorbiti de mai multe tipuri...si sunt nelamurit.
in afara de asta, ce alte uleiuri, lichide mai trebuie schimbate? la diferential? cutie de viteze? lichidul de frana?
apoi, filtrele... aer, polen, ulei... la ala de aer, sa pun k&n? (costa 280 ron in loc de 70 mann )
am inteles si ca filtrul de carburant ar fi indicat...
altceva, ce ar trebui sa mai am in vedere?
as lua acum tot nou, proaspat sa nu mai fac dupaia 10 drumuri pt altele...
la bucsaraie sta bine cica, nu e nimic urgent din ce mi s`a zis cand am schimbat discurile si placutele (s`a uitat mecanicul) - doar nu stiu ce bucse, daca vreau...