Salut,
De mai bine de 1 an de cand bantui pe aici am observat un aspect ingrijorator (dupa parerea mea):
- MAJORITATEA CELOR CARE SCRIU AICI DESPRE MASINILE LOR SI STAU CEL MAI DES PE SITE FOLOSESC OCAZIONAL MASINILE SUBARU
Tinand cont de cele de mai sus, cred ca pentru a putea primi viitorii cititori informatii pertinente, ar trebui sa se introduc si informatii cu privire la modul si gradul de utilizare al masinii prezentate pe acest forum.
De ce spun asta: pai e foarte simplu - una e sa ai o masina de week-end, pentru hobby, si alta e sa folosesti o masina zilnic. Cine vrea sa stie cum se intretine, ce probleme pot apare si cum se pot imbunatati performantele unei masini folosita rar - sa citeasca ce spun "hobbistii"; cine are nevoie de informatii din partea unui utilizator zilnic de subaru, sa citeasca ce spun ceilalti.
Nu de alta, dar de multe ori se induce eroare in randul noilor veniti sau a celor mai putini informati in domeniul subaru, si care ajung sa creada ca trebuie sa pui doar piese de inalta performanta pe subaru lor pentru a avea masina fiabila.....
O sa incep eu si apreciez si contributia celorlalti participanti la forum:concrion - subaru forester xt 2006, automat, model de state, utilizat zilnic (mai putin atunci cand e in service ca in cazul de fata), aproximativ 30 000 - 35 000 km/an (din pacate cu un consum mediu situat in jurul valorii de 15 l/100, ceea ce ustura rau de tot la buzunar.....probabil de asta oamenii cu cap nu merg zilnic cu subaru
)
Seara buna