Salutari tuturor!!! Pana la urma am rezolvat cu planetarele. Am luat unele de Subaru Forester care s-au potrivit fara probleme. Acum a intervenit alta problema. Dupa ce am schimbat cutia si planetarele care s-au potrivit perfect, masina nu recunoaste cutia si se comporta ca si cum cutia ar lipsi de pe ea. Dupa cum am aflat ulterior, trebuie resetat calculatorul pentru a recunoaste cutia actuala, iar mecanicul care a efectuat aceasta operatiune a spus ba ca nu are tester potrivit pentru asta, ba ca nu se potrivesc mufele de cuplare la tester, etc... As dori un sfat care sa ma ajute sa remedies aceasta problema. Cutia automata de pe Impreza este controlata electronic dupa cum stiu si este normal ca sa nu fie recunoscuta de calculator atunci cand este inlocuita. Este exact ceea ce se intampla cu un PC caruia I-ai schimbat oarece componente si cere un restart de sistem pentru a le recunoaste pe cele noi. Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac, dar nici nu renunt, pentru ca indragesc prea mult aceasta masina. Daca cineva stie ca scanner anume este potrivit pentru un Impreza din 19996, rog sa raspunda acestui mesaj. Stima!!!