Cam asta mi'a zis azi Learning View'ul
Din pacate, log'ul facut cu Romraider, desi in timp real vedeam valorile instantanee, nu s'a salvat corect, aveam doar capetele de tabel (parametrii selectati de mine a fi logati), dar nici o valoare inregistrata ... mai incerc
Acum, recitind topicul, parca reusesc si eu sa mai inteleg ceva, nu ca datile trecute. Sper sa adun curand o baza de cunostinte necesara macar sa inteleg parametrii mai importanti, iar ulterior si ce anume le determina valori anormale
LE:
Imi pare rau si ca am schimbat deja sonda lambda, nu am apucat sa fac logare cu cea veche si sa vad diferentele fata de cea noua. Si cum sondei vechi i s'au taiat cablurile inainte de a fi scoasa, nici nu as mai putea'o remonta pentru experimente.
Deocamdata am pus de 100 ron benzina de 95 de la Rompetrol (se aprinsese becul, deci cea de 95 e acum in proportie majoritara), zilele urmatoare, cand s'o mai duce revin la OMV100 si refac testarea.
Maine poate ies si pe autostrada sa fac o proba la 130-140, unde se simtea inainte ezitarea de cateva momente inainte sa reactioneze la acceleratie