Lume, am facut un mic screening (in limbaj corporatist), adica ca am scos putin capul din vizuina sa vedem ce ne ofera exteriorul la o prima vedere. Am avut complici care ne-au ajutat.
La
Danes nu am fost intampinati asa cum ne asteptam si nu prea exista flexibilitate cand vine vorba de negocierea pretului pentru grup, confirmarea finala a numarului de camere si asa mai departe.
Tot la Sighisoara am avea optiunea de a sta chiar in cetate, pret OK, dar acolo nu avem parcare sus, si cam greu cu sucul de struguri si prune home made.
La
Sovata e foarte OK un hotel pe care l-ati mentionat si voi, au un spa foarte bun, au parcare, drumul pana acolo ar trebui sa fie frumos si interesant. Oferta nu e asa buna (cel mai mare pret primit) si e si departe de majoritatea participantilor, ca parti negative, dar am putea sa trecem peste asta la acel magnific SPA pe care il au.
La
Brasov (Poiana Brasov) am gasit ceva mai multa intelegere prin relatii si mai multa flexibilitate. Cel mai bun pret/pachet si hotelul mai mic (30 camere) ceea ce inseamna ca majoritatea va fi ocupat de noi, adica similar cu ce a fost anul acesta la Sibiu. Parcare suficienta, zona accesibila ca distanta din mai multe parti ale tarii (deci mai putin carburant consumat), multe optiuni pentru a petrece timpul liber etc. Singurul posibil dezavantaj ar fi aglomeratia tipica statiunii in aceasta perioada a anului si faptul ca am tot fost pe acolo, dar speram sa putem aranja ceva la Prejmer in una din zile
Luati acestea in considerare cand votati si analizati cum si ce preferati. Eu si Dan se stie ca mergem oriunde decideti.