Vina mea,nu v-am dat toate datele problemei:
Nu m-ati intrebat cum a fost in casa/case cu apa aprox 50 cm..
Daca sunteti acasa intr-o incapere dati un ocol cu ochii si imaginati-va o linie la 50 cm de sol ..toate obiectele/lucrurile de sub aceasta linie sunt inundate..sau mai bine spus...cautati sa vedeti ce aveti peste cei 50 cm ..va zic eu..aproape nimic ..deschizi cuptorul,curge apa cu namol ..nu ma vaiet dar inca nu putem cuantifica pagubele totale de ex pereti umflati,instalatie electrica de la nivelul prizelor ..
La 2 zile dupa am aruncat o duba full de lucruri si mai urmeaza ..
Uitati-va va rog la sezutul balansoarului care era in imersie
Prioritate zero :vanzare imobil
Cu scuzele de rigoare noi nu cumparam sh ,nu vreau sa se simta nimeni jignit deci
saptamana asta am dat avans la un Duster (va rog nu ma injurati as fi luat XV-ul ala alb din showroom AKI chiar am vorbit la vanzari,dar imobiliarul primeaza ) cel putin 2 ani nu vom avea Subaru in familie pana nu ne rezolvam prioritatile,avem doua proiecte de anvergura in derulare ..
Revenind la XV-ul nostru eu ma gandeam sa caut sa-l repar deoarece val lui ca epava este aprox 3200 euro dar se pare ca reparatia va costa fabulos..astept deviz concret de la SMT catre asigurator ..
Scuze de offtopic dar acum aveti o viziune generala a situatiei .
PS Primaria ne va da 2 000 lei ajutor de sinistrati sau ceva de genul
PPS de unde reiese prioritatea noastra ?Va spun ca in urma unei “anchete”private am descoperit ca..calea naturala a apelor pluviale este blocata in patru locuri de constructii legale sau nu .. deci noi trebuie sa “fugim” de acolo .. oricand se poate repeta povestea in timp ce noi asteptam hotarari judecatoresti