Deci ..”dansa “se intorcea de la mare si a zis sa treaca pe la mine pe la servici sa ma vada ..am condus-o la masina si am asteptat sa plece.Cand a cuplat marsarierul s-a auzit un carait .Eu imi zic in gand ..”ii e lene sa calce ambreiajul “ …mai incearca inca o data,acelasi rezultat ..lasa geamul in jos si ia o privire d’aia “ce dreq are masina? “ La a treia incercare am stiut ca-i ceva in neregula ..zic :da-te jos a vad ce si cum .Ma sui la volan ..intra in marsarier dar ..odata ce eliberai ambreiajul sarea din viteza si caraia .Cu toata modestia am realizat instant ca a vrut sa ‘dea’ a sasea si a nimerit marsarierul..
Eu,uitandu-ma urat la ea : Sigur ai vrut sa bagi intr-a sasea si ai nimerit aiurea !
Ea: esti diliu cum sa fac asa ceva ?!
Eu :Sigur nu ai auzit pe drum un carait puternic ?
Ea (luand o figura vinovata ) :ba,parca da ..dar era muzica tare si am zis ca mi s-a parut ..
Eu : stai linistita..nu te bate nimeni ..masina ta..banii tai ..
Ea(asa..fara vlaga ) : da’ ce crezi ca s-a intamplat ?
Eu : ehh ..mai nimic..ai f…t cutia de viteze !
Ea (contrariata ) : Nu se poate..cum sa fac asa ceva ?!
Eu : Ba se poate…pe la ce viteza ai vrut sa bagi a 6 ?
Ea: Nu stiu ..cred ca aveam 130-140 la ora ..
Eu:Clar !
Ea (inmuiata toata..vine langa mine si ma ia de mana ) :crezi ca o sa coste mult ?
Eu : nici trei mii de euro ..fara manopera
Ea : mor ..ce ma fac
Eu cred ca e proasta masina..la Fiat mi s-a mai intamplat in oras si n-a patit nimic !!
Eu ma prapadeam de ras …”dilio ..aveai viteza asta
“
Concluzie :Femeile..sau,ma rog..unele din ele..sunt in stare de orice ..adica ..fara sa-si dea seama..a ridicat siguranta de marsarier si l-a cuplat..nu a ‘simtit ‘ ca levierul s-a dus mai mult in dreapta ..ce conta ?
Cand venise ..era toata un zambet ..”frate..i-am dat 180 pe autostrada.. “
Oare cum am putea sa nu fim misogini ?
Va urma