Forester Sports
Subaru club Romania

Forester Sports

Forester Sports
« on: August 26, 2014, 13:23:30 PM »
In urma unui incident nefericit, sunt nevoit sa schimb bara fata si un far la minunatul meu Forester 2,5 XT din 2006.
Pentru ca i-am facut asa o bucurie masinii, m-am gandit sa-i fac un cadou(poate ma iarta) constand intr-o bara de XT Sports si farurile aferente (negre la interior), faruri halogen care am vazut ca sunt mai ieftine la set (ce-i drept aduse din state) decat unul normal cu xenon.
De mai bine de o luna jumatate tot caut piesele necesare pe la diversi furnizori (in Craiova oferta e foarte limitata, inclusiv dezmembrari), dar nu reusesc sa gasesc totul (grile, faruri, aparatoare noroi pt bara de sti). Mai am nevoie de ceva piese dar alea se gasesc, fiind identice la XT Sports cu cele de pe masina mea.
Aveti vreo sugestie? Mi-e foarte dor sa conduc....  :(
2006 Forester 2,5 XT

Mihai.impreza

• 733
  • Subaru impreza 1.6 TS
Răspuns: Forester Sports
« Reply #1 on: August 26, 2014, 14:36:11 PM »
Ebay uk?
Nu stii - te invat, nu poti - te ajut, nu vrei - TE OBLIG! :)))

« Reply #2 on: August 26, 2014, 16:37:00 PM »
Negative, am incercat.
Acum astept o estimare de transport de la subaruparts.com, am vazut ca fac livrari si in RO.
2006 Forester 2,5 XT

Mihai.impreza

• 733
  • Subaru impreza 1.6 TS
« Reply #3 on: August 26, 2014, 16:39:56 PM »
http://www.subaruforester.org/vbulletin/f80/forester-sti-front-bumper-49995/ Ceva interesant, sunt curios daca se merita tot deranjul!
Nu stii - te invat, nu poti - te ajut, nu vrei - TE OBLIG! :)))

« Reply #4 on: August 26, 2014, 17:06:17 PM »
Un far s-a spart, unul e matuit putin, asa ca imi trebuie 2 buc. Si ies mai ieftin cu astea fardate negru decat unul singur cu xenon (si arata si urat unul nou si unul vechi).
La bara originala s-au rupt stropitoarele de faruri (aprox 500 ron 1 buc stropitor +capac) si prinderea unui proiector (1000 ron ???), deci bara de xt sports cu tot cu grile iese cam pe la acelasi pret..... daca o gasesc pe undeva :)  Plus ca o sa mai ramana si ceva piese de vanzare, mai recuperez putin.
Si se schimba complet aspectul  :o
Merci de link, am studiat cu atentie toate aspectele legate de conversie. Sunt totusi putin curios de ce inseamna mai exact "headlight trim extension"... Nu fac parte din blocul optic de la farurile de xt sports??
Daca mai e cineva interesat, va stau la dispozitie cu toate piesele necesare(coduri) si in curand sper ca si furnizori.
Uite ce am gasit eu: http://www.subaruforester.org/vbulletin/f80/doing-sports-bumper-conversion-correctly-72311/
Pe langa astea, am observat ca absorbantul de soc(spuma) si armatura au alte coduri decat cele de pe xt-ul normal. Cautand poze, nu am observat nici o diferenta, dar toutsi preturile sunt putin diferite (aprox. 40 ron mai scumpe cele de sports/buc). Cei din link-ul de mai sus au facut conversia fara a schimba si cele 2 repere...
« Last Edit: August 26, 2014, 17:18:00 PM by zoli_bsp »
2006 Forester 2,5 XT