Mai citeste inca o data ce am scris si apoi vino sa mi spui ca am pareride doi.Eu oficial imi bag ceva in forumul asta ca in ultima vreme numai dubiosenii se discuta.Din partea mea , dezactivati va fel si fel de chestii.Turnati va beton in portbagaj.Strangeti va stergatoarele doar la dinamometrica...plm...Aveti masini care nu se strica de fel si le demontati ca autistii sa reparati la ele ca vi se pare ca e mai interesant.
Concluzie?Puneti va in plm nisip si in cap.Voinu meritati nici rezerva d aia gogoasa de Subaru.La Dacia cu voi!
Dragul meu Serban, desi nu ti-am spus-o ti-o repet: mi-as dori sa am in echipa un om ca tine, proactiv, fin analist, pertinent in raspunsuri si cu un simt al umorului demn de antologie.
Totodata, simt nevoia sa intervin si sa subliniez, la modul general si fara nicio aluzie la vreun coleg de pe forum, ca daca ai fost eliberat de la balamuc, asta nu insemneaza ca te-ai lecuit - pur si simplu ai ajuns la nivelul celor de afara...
Asa este si cu multi dintre noi, cei care emitem pareri naive sau suntem mai primitivi in abordarea subiectelor privind intelegerea mecanicii, electricii, motricitatii samd - si aici ma declar un naiv si-un primitiv in comparatie cu majoritatea celor care populeaza acest forum si au grija sa-si aduca o contributie majora in tratarea subiectelor noastre.
Sincer, forumul fara tine ar fi anost si in nume propriu te rog sa ramai cu noi si sa ne bucuri existenta ca si pana acum, cu replicile pline de continut. Multumesc.