Una dintre masini cica are schimbate distributie, telescoape(puse fara autoleveling, cu tot cu arcuri noi) si consumabile recent si ca nu are nici o eroare in bord si nici un zgomot suspect. Eu voi verifica daca e adevarat si vizual(service) si in acte(facturi etc.). Din cauza ca vreau sa evit reparatiile ulterioare am pus intrebarea initiala aici pe forum si voi face tot posibilul sa urmaresc problemele semnalate.
Vis-a-vis de consum, un 6% motorina cu care eram obisnuit corespunde cu un 11% consum gaz, deci se cam incadreaza. Costurile de intretinere probabil vor fi ceva mai mari, dar ma astept la asta. Pur si simplu imi doresc masina asta de ceva timp, iar acum am posibilitatea sa o iau.
As fi luat un XT, dar pe aia stiu ca nu mi-o permit ca si costuri de intretinere(inclusiv consum), de aceea renunt la senzatiile tari, desi sunt mare amator de asa ceva, si vreau sa ma bucur de celelalte atuuri ale masinii. Daca luam XT ma atragea ideea de tuning, cel putin un chip tuning, dar cum ma orientez la un XS, nu prea vad ce i-as putea face, asa ca e improbabil sa vada vreo modificare.