De vreo cateva zile imi clipeste CEL in bord, cu eroare P0030(P0030 HO2S Heater Control Circuit Bank 1 Sensor 1). La un moment dat a disparut, dar dupa un timp a reaparut. Prima data, cand mi-a disparut, mergea cam neregulat motorul, dar am tras si impins de toate cablurile pe care le-am vazut si parca isi revenise. Unde e senzorul de oxigen?
LE. Cred ca am gasit ceva pe subaruforester.org, o sa incerc sa verific firul mufa si senzorul(cu multimetrul). Am gasit, deasemenea, informatii despre cum se verifica firele(pinii) mufei: 2x albe sunt circuitul de incalzire, 1x negru firul de semnal, 1x gri e nulul.
In alta ordine de idei, azi-noapte a nins in zona si s-a asternut un strat mic de zapada. Asa ca am luat masina dimineata, desi nu era necesar
Dupa ceva distractie(pe zapada se pare ca e usor de facut curu sa danseze) si dupa ce era sa iau o bordura, m-am mai linistit...momentan. Tre sa gasesc un spatiu mai sigur ca sa incerc sa "invat" masina mai bine, clar sunt inca nub...
So, in timp ce toata lumea plange ca-i zapada, dragi subaristi, HAVE FUN! and be safe...Las' sa nu se miste deloc astia cu plugurile lor, sa doarma doreii cu deszapezirea