Salut,
E clar că fiecare are cate o preferință sau mai multe, unii au convingeri, alții sunt direct interesați să recomande anumite service, ideea e că având în vedere că m-am saturat așteptând un rahat de oferta de la Smt (mă gândesc că japonezii urmează să fabrice pt mine o piesă și încă nu știu costul de producție și încă mai am de așteptat), am hotărât de unul singur să caut Edu Stan pe internet, căci citind mai sus, așa cum a mai precizat cineva, are recomandări bune, dar nimeni nu a înțeles să posteze un nr de telefon sau o adresă de web pentru cei ca mine, să zicem. Am găsit un număr, am vorbit cu un domn, care părea că știe despre ce e vorba și care, la fel, mi-a promis o evaluare a costului și o verificare de piese. După mai multe zile, m-am hotărât să încerc iar, azi. M-am recunoscut, același text cu piesele cu promisiunea că ne auzim in cursul zilei. Încă mai are timp cca 20 de minute.
La prima audiție telefonică, Dl respectiv, mi-a spus că are service-ul închis de cca 3 luni și va redeschide altul, sau tot pe acela, peste 2-3 luni și că, pentru reparație, va apela la o cunoștință să închirieze un elevator. Mi se pare destul de ciudat. Adică, Dl cu pricina repara doar ocazional și în timpul liber, are alt servici sau invers? Nu cunosc datele problemei, dar mi se pare chiar dubios. A dat faliment și încearcă să se repună pe picioare? Oricum, eu nu as fi spus lucrul acesta unui potențial client, poate doar după ce era masina pe rampă. Adică, insist, mi se pare ciudat să las mașina pe mâna cuiva care nu are o treabă serioasă, nu neapărat Adgarage. Un elevator, un banc de scule, un compresor de aer....
Știu că sunt sarcastic, dar asta am experimentat. Ce sa fac, să mai insist?! mă întreb in sinea mea.
Poate am nimerit in alta parte. D'aia ziceam că fiecare recomanda după anumite criterii, și nu este nicio reclamație la adresa celor care l-au recomandat pe Dl. Edu Stan. Probabil că au fost mulțumiți de servicii iar eu am nimerit intr-o perioada mai dificila.
Ca o încheiere, am văzut că există și un pilot de curse cu acest nume...Eu sunt cam căzut din luna.
Vă salut, dacă este cineva interesat de numărul de telefon, îl pot ajuta. Dar este și pe internet, e chiar ușor. Glumesc....