Da, astia sunt. Din cauza lor am acum probleme cu DPF-ul si tot caut solutii. Probabil nu am dat toate detaliile si din pacate v-am pus pe voi pe drumuri sa imi rezolvati problemele si nu este corect.
Ca sa detaliez putin, dar totusi pe scurt, sa nu va tin din treaba : cand am cumparat masina mergea perfect, insa DPF-ul s-a infundat destul de rapid, probabil motorina din Romania si-a spus cuvantul. Am cautat solutii, iar una din ele a fost curatarea filtrului la firma din Odorheiu. L-am demontat la service-ul unui prieten si l-am trimis acolo cu curierul. Dupa 4 zile am ajuns la ei, fiind prin zona si l-am preluat. Ei mi-au spus ca l-au curatat si mi-au dat un certificat de garantie. Pana aici toate bune, dar ajuns in CT am citit certificatul si am avut primul semnal de alarma. Au facut garantia imposibila, datorita faptului ca nu ofera garantie daca nu schimbi o gramada de alte componente, senzori si nu mai tin minte ... am renuntat la garantie si l-am montat. Imediat am observat reducere de putere si socuri la acceleratie. Dupa cateva zile mi s-a infundat asa de tare incat mi s-a oprit masina in drum si am luat-o cu trailerul. La service nu au stiut ce sa imi spuna decat ca a fost infundat DPF-ul si ca gazele mi-au iesit prin motor (si ceva detalii pe care nu le mai tin minte). Am mai cautat si sfatuit de mecanic am ales sa anulez DPF-ul. Pana la urma am ajuns la odbtuning.ro care mi l-au anulat. La service-ul lor, cand mi-au taiat filtrul mi-au spus ca cei care mi l-au curatat au spart ceramica bucati si au rearanjat piesele aiurea, fara cursivitate si nu mai avea cum sa iasa gazele. Punct minus pentru Odorheiu si nu as sfatui pe nimeni sa lucreze cu ei. Au anulat DPF-ul si au rescris softul la masina. De atunci merge ca dracu, scoate fum negru, are socuri de putere, odbtuning zic ca este normal la anulare de filtru. Punct minus pentru odbtuning, masina merge praf si ei considera ca este OK sa mearga asa. - update, am discutat inca odata cu ei, sunt de acord sa mai facem teste, au recunoscut ca nu ar trebui sa scoata fum negru si poate fi de la resoftare. Testam si mai vedem ... revin ...
Inca mai caut solutii ...