Eu prefer sa imi cumpar personal consumabilele (filtre, uleiuri , placute , discuri etc) deoarece:
- imi cumpar ce producator vreau eu.
- le schimb la un mecanic de incredere in particular si nu vad rostu ptr care m-as duce la service sa imi lucreze tot el.
Legat de piese, am avut o experienta la Neortic unde am schimbat kitul de acceosrii si le cerusem sa mi-l aduca pe origine, iar ei mi-au spus ca nu aduc asa ceva si intru-cat ma grabeam am optat ptr Ina+Gates. Oricum, chiar daca aduceau cred ca dura cateva zile pe comanda.
Sunt 2 situatii aici:
- am in vedere ce am de schimbat si atunci cumpar de la sursa mea care imi ofera preturi super bune la piese (de origine) fata de restul pietei
- daca ma duc la Autokino de ex sa fac distributia (pe care o cumpar de la ei ca sa benficiez de garantie) si se mai constata si altceva normal ca iau piesele tot de la ei.
Ptr un pivot, un cap de bara , o bucsa .. daca nu mi se ofera de orgine sau daca au dar e pretul exagerat , atunci imi cumpar separat piesa si o montez la un service autorizat si raman doar cu garantie pe manopera si nu pe piesa.
Asa am facut din toteauna.