Inca nu am ajuns acasa , dar de curiozitate am facut calcul consumului de pana acum: 2611 de km cu 263.05 litri.
Traseul si conditiile au fost urmatoarele: 4 pers adulte la bord, 2 valize (gen bagaj de cala) , 2 genti maricele, o lada frigoririfica plina cu diverse alimente si bauturi si alte pungi si sacose cu diverse.. plus un bax de apa plata. Mers 80% din drum cu aerul conditionat. Plecat din B , traversat pe Transalpina cu destinatia Luncile Prigoanei din muntii Sureanu (drum forestier de la barajul Oasa) . Apoi mers in Apuseni , frecat masina pe drumuri inguste si virajate prin munte. Mers apoi in Maramures si alergat pe acolo pe niste drumuri forestiere. Facut offroad ocazional. Acu-s la Sovata, pana maine seara cand voi fi deja acasa.
Nu vreau sa ma kak pe mine dar ma asteptam la un 11.5 -12% . Nu am amenajat-o deloc. Am facut depasiri in dealuri unde altii ma incetineau. Am avut si trafic bara la bara pe unele tonsoane unde circulatia se desfasura doar pe o singura banda. Masina e heavy-duty, la ce gropi si prin ce hartoape am trecut fara sa se chinuie. Am mers pe un drum vreo 40 de minute numai intr-a intaia ptr ca urcam si drumul nu permitea mai mult. Dupa 30 de min am facut o pauza ca mi-era mila de ea.
M-am obisnuit cu zgomotul plasticelor
Nu mai zic nimic.