Preturile nu au fost definitivate 100%.
Pot sa va spun insa ca vor fi mai mici decat cele actuale. Rata de conversie a mai scazut si acum toata gama e ceva mai accesibila. Vedeti Outback.
Inca o data, XV 2.0 Comfort cu Lineartronic va fi 21550 plus si XV 2,0 d Comfort 21750 plus. Diferenta e mica din cauza ca benzina e Lineartronic.
.......
Cu Buhnici si compania n-am incercat ce-i drept, poate ca ar fi o idee buna. O sa incercam.
Pai si atunci, XV Confort M6 2.0 benzina la cat ar fi ? Parca ai spus pe undeva ca CVT-ul mai "urca" pretul cu cca. 1200 Euro.
Ca atare, un Confort 2.0 benzina manual ar fi undeva la 20.500 + TVA ?
Si da, eu ma repet si spun ca ar merita sa luati legatura cu oamenii mentionati ( si cu altii) si sa le oferiti masini pentru drive-test.
Nu stiu daca o fac chiar gratuit - dar cel putin in cazul lui Robert Adam ( turatii.ro ), dupa cum critica unele modele, nu cred sa fie vorba de vre-un contract "doborator" !
Sa stii ca multa lume aflata in cautarea unei masini acceseaza astfel de site-uri cu teste auto ( inclusiv eu).
Tot mai multi potentiali cumparatori fac asta si e pacat ca tocmai Subaru, o marca de nisa, sa lipseasca dintr-un domeniu de publicitate de nisa ( dar deloc lipsit de vizibilitate) !
PS: Referitor la KIA - din punctul meu de vedere, Sportage-ul pe care l-am vazut la voi, la preturile actuale, este o oferta excelenta !
La 25k Euro o masina 4x4, cu motor potent, cutie automata si - vorba ceea -
"full de full" cu piele e ceva !
Chiar am recomandat unui prieten ce-si cauta un suvulet ( neaparat diesel si neaparat automat) si primise o oferta pentru noul Quasquai ( sper ca am scris corect) sa arunce un ochi si la Sportage.
Sincer sa fiu, si eu cand am fost ultima data la voi era cat pe ce sa-ti propun un buy-back pentru un Sportage ( stiu, o blasfemie ....
)