E suparat ca nu i-au schimbat furtunurile PCV dintre capacele de chiulase si inlet, clasicele furtunuri care se intaresc si se rup.
Probabil nici nu l-au anuntat, au pus banda pe ele in zona colierelor ca sa mai reziste putin si aia fu tot.
Pe de alta parte zice ca e closed deck, deci pistoane 2618, blow-by ca la balamuc.
O salata monstru acolo, si de resurse, si de piese, si de modificari negandite.
Scopul e shamingul, dar nu vad autocritica nicaieri.
Dpmdv e "culpa comuna" si-mi pare rau pentru el.
PS: eu cum nu prea stau prin servisuri, am cumparat odata un kit de ambreiaj si am cerut pret de manopera la Autokino. Am primit oferta, pretul foarte bun de altfel. Dar apoi am realizat o chestie. Duci masina in servis defecta, o iei reparata. Simplu. Iar asta implica sa se ocupe ei de TOT, de furnizare piese, de evaluarea pieselor ce se inlocuiesc, etc. Si am schimbat ambreiajul acasa, pentru ca efectiv nu mi s-a parut normal sa ma duc cu kitul comandat din state, montat la Brasov, samd.
Ce nu prea inteleg eu e de ce Autokino a acceptat sa monteze un motor adus de client. Probabil din dorinta de a fi flexibili.
Sau de ce baiatul asta a facut jdemii de drumuri Iasi-Brasov ca sa schimbe un motor. Atentie, nu sa-l repare, doar sa-l schimbe! Pot doar sa-mi imaginez stresul.
Toata povestea mi se pare pe dos si abordarea gresita.
Chiar imi pare rau.
PPS:
am vazut si postul pe facebook
Si eu, m-am reinscris in cocina aia doar ca sa vad pozele.
Ce m-a socat acolo e setea de sange a auditoriului, "sa anunti ANPC-ul", "sa le dai review negativ pe google". Sunt si 2 mesaje despre bataie si bate peste gura la coltul strazii.
Sa ma ierte Florescu, ca-s sincer ca de obicei, dar pana si el a dat like postarii. Probabil din repezeala ma gandesc.
Mai chileanu, parerea mea, ca nu e totul ce pare, toti fac tampenii.