Ala nu e o avere, ia l daca poti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E ieftin, daca il gasesti intr-o stare decenta... dar se merita o astfel de distractie.
Presupun ca o sa o si pregatesti pentru drumuri forestiere.
Daniel, cred ca ai gresit destinatarul cand ai afirmat "Presupun ca o sa o si pregatesti pentru drumuri forestiere". Omule, eu am doar cateva abilitati in asta viata biologica si o suma mica de idei, si alea fixe, asa ca mai usor cu presupunerile elationiste caci a mea consoarta nu stie de gluma si poate imi stica starea de fericire deplina care ma caracterizeaza!
Citind cu pasiune si admiratie postarile lui Ket, Malakay, Ady, Mihai, Andea, Sherban, Fab, ale tale, ale lui Vendras si asa mai departe ca ma doare mana sa-i pomenesc pe toti, constat ca nu ma calific decat pentru pozitia de ajutor de spalator de piese si asta dupa un training serios ca nu cumva sa incurc solventii si sa depreciez structura materialului.
Revenind, Elena este mai mult decat incantata de o masina gata preparata pe care sa si-o transporte pe platforma in zone in care poate simti provocarile oferite de viraje si macadam. Cam asta am inteles eu ca vrea.
Sincer, eu i-am propus sa-si inchirieze o astfel de masina sau sa se inscrie intr-un club care practica astfel de senzatii tari. Pe mine nu ma tenteaza sofatul sportiv in schimb prefer sa alerg pe bicicleta sau sa ma catar pe munti daca tot merg intracolo.