Am omis un detaliu semnificativ dupa resoftare, l-am resimtit ieri.
- inainte: treapta 4 sau 5, gaz plin, masina ezita discret, accelera usor si nehotarat. Daca voiam sa accelerez mai tare, paradoxal, trebuia sa apas pedala cam un sfert - o treime din cursa si se ducea mai bine;
- acum: treapta 4 sau 5, cat apas pedala fericirii, atat se duce. O apas toata, se duce toata! Perfect!
Aseara, tarziu, inainte de giratoriu, ii zic cumetrei mele, inca neinitiata-n tainele AWD slide: "tine-te bine de ceva". Primesc un "nu, n-am chef, ma doare spatele". I be like...
Cativa km mai incolo, "tine-te, sau treaba ta". O vad ca se tine, ma bucur malefic in sinea mea, ii dau 2, WOT, scartaiala din pneuri, coloana sonora din motor si evacuare, parte vocala asigurata de d-rica, sub forma de tipete nearticulate, insa oarecum in coerenta cu miscarile cazanului. Contraviraj la iesire, slide scurt cu contrabracaj, ii dau direct 4 pentru croaziera. "Ce ziceam despre...?" o-ntreb, cautand sa reluam subiectul de discutie dinaintea incidentului. Imi raspunde prompt, pe un ton mai ridicat decat necesar, in timp ce-mi iau o ploaie de palme peste ochi... "tampitule si dobitocule si boule!!!!". Apoi zambeste incruntat.
Reversul medaliei - anticipez c-am sa ma plictisesc. Daca nu se strica nimic la ea in perioada urmatoare sunt mancat!