In caz ca v-a scapat alora interesati de subiect, am strecurat pe ascuns un film comparativ cu casetele mai sus. Subiect deschis
Bun, si pentru ca-mi era un dor monstru sa aberez pe aici, sa curga prostiile.
Stergatorul spate avea vopseaua putin fugita de pe brat inca de cand am adus-o-n Romanica. Am desfacut piulita, am tras, n-a iesit. Cum presa nu am...
Sub nicio forma nu pun poza cu ce a iesit. In continuare (amintire scurta episod "barele"), talentele mele de vopsitor tind la "dezastru". Pur si simplu nu-i de mine. Nu merge. Nu pot.
L-am pocit si pe cel din fata, de la sofer.
Astazi a ajuns o cutie de piese de la furnizorul meu mioritic preferat, al carui nume nu e voie sa-l mentionez, da' toata lumea-l stie.
Continea:
- carcasa inferioara filtru aer (voi detalia cand am s-o schimb);
- 2
clipsuri care fac legatura intre scuturile de sub masina (piesa 1 in
schema). Am luat masina din Italia fara ele, si-ntr-un final le-am comandat. Si ca sa fie ironia maxima, le comandasem inainte de a pune ranforsarea aia albastra de sub masina. Iar aia nu prea tine cont de scuturi, astfel incat... nu le pot folosi. Stupid si amuzant totodata. Daca lipsesc cuiva cu suficient OCD incat sa-i pese, sa-mi zica-n privat;
- mult asteptatele semnale albe.
Pentru ca la astea din urma tanjesc de muuuuuuult timp, inclusiv l-am rugat pe Heliotropus sa mi le caute-n Laponia de-a iesit complicaciunea dracu', voi explica si voi pune poze!
Primul lucru... Se pare ca nu doar Renault si Allianz incearca sa reduca costurile. Se intampla si la Subaru, asta facandu-ma (iar) sa-mi fie draga vechitura mea din 2002.
In poza e lampa veche la care se poate schimba becul, ca la orice lampa cu bec din universul cunoscut. Nu, la aia noua n-ai voie. E capsulata. Se arde becul, iei o lampa noua.
Cu greu am conceput ca la ultimul telefon mobil nu se poate schimba bateria. Inchipuiti-va zbuciumul sufletesc ce ma-ncearca acum, ca mi-am pus lampi de unica folosinta pe troaca!
In rest sunt la fel, potrivire perfecta.
Fluff, in prima poza se vede stergatorul
Bun, ideea-i ca iar am pocit tigaia.
Astea de semnal pe cuvant ca arata la marele fix. Dar alea de langa far... Dezastru, mi se par oribile acum. Faza-i ca spatele lampilor, la semnal e gri, la alea din fata e alb. Arata ca un colac de WC alea albe.
Mai spre iarna incolo, cand n-oi avea ceva mai bun de facut, am sa incerc si niste kinezarii de pe ebay.
Insa faptul ca nu mai e portocaliul ala pe aripi imi place nevoie mare.
Altele...
- mi-am luat masca aia Prodrive care era pe fosta masina a adminului. Are mici defecte ce contravin OCD-ului, asa ca incerc sa scap de ea o vreme. Daca n-o vrea nimeni, la fel, cand n-oi avea altceva mai bun de facut o fac gri;
- pierd freon pe la fixarea cu probleme. Am sa incerc cu un O-ring nou. Daca nu, condensor nou, AM. Ma oftica bataia de joc de mare porc a "meseriasului" care a scos surubul rupt. Si cunoscut pe deasupra;
- maine-mi ajung garniturile de capace chiulase. Dar cum la mine va fi un intreg ritual sa le schimb, mai astept, nu e graba.