Mersi frumos pentru promtitudine si ajutor Andea79, eu m-am gandit la urmatoarele:
1. Mapare pt. consum benzina 98 in sus (fara boost, afr mai lean un pic ca stock)
2. Mapare mai agresiva pentru benzina 99-100
3. CEL flash on knock
Check engine-ul clipeste cand ECU detecteaza knock, se poate seta numarul de clipiri si viteza acestora pentru 2 "nivele de knock", de exemplu 3 clipiri rapide pentru knock usor (pana in -1.4 grade de timing de exemplu) si/sau 5 clipiri lente pentru knock mai puternic. De asemenea se poate seta un prag de engine load minim de la care sa fie activ acest cel flash on knock.
4.
Inca nu m-am gandit la o harta (launch control nu o sa-l prea folosesc...), astept sugestii...
5. Mapare pt. consum cu benzina de 95
6. Flat foot shifting
Permite schimbarea vitezelor fara ridicarea piciorului de pe acceleratie.Se poate seta valoarea procentuala a apasarii pedalei de acc de la care sa fie activ (de exemplu doar cand pedala este mai mult de 80% apasata) precum si pragul de rpm peste care sa fie activ (de exemplu doar peste 5500rpm).
De asemenea are 2 modalitati alternative de functionare: prima - indiferent de treapta de viteza se seteaza acelasi prag sub care sa nu scada turatia in timpul schimbarii sau a doua in care se calculeaza acest prag de rpmin functie de treapta de viteza.
Intrebari: A. Se poate face o combinatie intre harta 2 si harta 6 din cele alese de mine? adica la harta agresiva sa pot schimba vitezele fara ridicarea piciorului de pe acceleratie?!
B. Ai idee de inca o mapare pentru numarul 4? avand in vedere ca masina nu are modificari, lunchcotrol nu ma intereseaza deocamdata, ceva ce sa fie chiar util...